19 juli 2015

Inspiration till tävlingen


Här kommer mitt inspirationsbidrag till tävlingen som pågår just nu. Du kan läsa mer om tävlingen här. Jag har använt Johannas kit och gjort ett dopkort till en liten flicka. På framsidan har jag byggt en känsla av djup med många lager. 3D-kuddar under mitt färglagda motiv ger extra effekt. Jag har strösslat med pärlor och stämplat På Dopdagen direkt på det understa lagret.


På insidan har jag satt en bit vit cardstock som skrivruta och dekorerat med utstansade ballonger i samma mönsterpapper som på framsidan, och några pärlor.


Klicka gärna på länken ovan och se hur du kan delta i tävlingen, som pågår till den 15 augusti.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!