5 juli 2015

Hurra hurra för Ciza!

I tisdags fyllde världens bästa Ciza 40! Det är ingen liten grej, minsann! Så här i bloggen har vi firat hela veckan med grattiskort och hurrarop.

Mitt grattiskort till Ciza är ett avskalat, färgglatt kort med både gratulationer och hashtags. Jag ville få till en känsla av frihet, mjukhet och kreativitet, för jag tycker det är ord som passar bra på Ciza.


Jag började med att splasha med Distress Stains (varför kan jag inte sluta med det?). Sedan stansade jag ut några moln ur en japansk bok som jag köpt på loppis och fäste dem med 3D-kuddar. Jag stämplade mina hashtags vid molnen och satte dit några blingstenar för att pigga upp kortet lite. Det kändes lite platt och tråkigt innan. Till slut stämplade jag min grattishälsning - Hjärtliga gratulationer.

Hoppas att vi den här veckan har inspirerat med våra grattiskort. Nästa vecka återgår vi till våra vanliga kreationer. =)Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!