14 juli 2015

Dags att fira

Hej hopp på er alla!
Tro´t eller ej men jag och min älskling har varit ihop i 25 år och såklart firades det! Jag gjorde en fin layout att sätta in i mitt PL-album tillsammans med resten av veckan:


....lite närbilder där jag har använt stämplar från Pysseldags:På bakgrundspappret (från Reprint) har jag stämplat i hörnen och bakom dekorationerna med Distress Ink i färgerna Spun Sugar och Vintage Photo med stänkstämpeln. För att den bruna färgen inte skulle bli för stark stämplade jag först på ett annat papper. Alla pappersdekorationer med olika texter kommer ett scrapark från Crate Paper. Övriga dekorationer kommer från SC.  Fotocollaget har jag fixat i telefonen med Becky Higgins PL-app och sedan bara skrivit ut på min Selphy.

Här är länkarna till alla fina stämplar som jag har använt från Pysseldags:


Hoppas ni får en skön vecka - när ni läser detta är jag i London... ;D


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!