6 juli 2015

Äntligen semester !!!!!

Hej.
Idag visar jag ett kort som jag personligen tycker är mitt allra bäst så länge. I veckan har jag äntligen gått på semester och det måste man fira ordentligt!

Vädret är underbart och det doftar sommar. Det ville jag förmedla även med mitt kort.

Jag använt denna textstämpel . Mått på denna är ca 1*4,5 cm, så denna passar att stansa i mitt underbara moln dies, passar även till olika ramar som man gör av Martha Stewarts lera. Och den kostar endast 19 kr. Kan det bli bättre???!!!!


Jag ville gärna att kortet skulle föreställa en familj på semester. Så dessa 2 barn är Magnolias ministämplar. Fönstret kommer från Spellbinders och jag klippte lite olika spetsar att göra gardiner.
Ville egentligen ha endast den vita med guldbroderi på, men min 4,5 år gammal dotter sade att jag måste ha rosa spets på mitt kort...  :)Mamman är en hängel stämpel. Trädet är Magnolias dies och gräset från Joy crafts. Även  backgrundspapper kommer från joy craft.

Cykeln har jag stansat 3 ggr. i vit i silver och mörkbrun. Att skapa lite skugga så att den ska synas bättre. 


Nu kan ni äntligen se hela sagan ...


Jag önskar er en trevlig, somrig och solig vecka
Kram, DT Diana

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!