18 juni 2015

Tackkort till lärarna

Hej!

Till min sons lärare gjorde jag två snarlika kort, lika men ändå olika. Han ska nu byta skola till hösten och då tyckte jag att stämpeln på insidan av kortet verkligen passade.Så här ser korten ut. Det är mönsterpapper från Maja Design och min favoritserie Crea Diem. Det är fram och baksida på samma designark jag har använt. Bilderna är klippark från Reprint om jag inte minns helt fel. 


Jag har gjort en fotomatta av mönsterpapper och så satt fast en bit ostduk bakom bilden. Bilden är monterad med 3D-kuddar. Blommor i matchande färger till.


Jag har en sån fin spets som passade perfekt till det här pappret. I mönsterpappret så står det tryckt Al imo pectore (av hela mitt hjärta) och då utnyttjade jag det och satte min textstämpel under. 


Jag har stämplat TACK med vit stämpeldyna på svart cardstock. Vimplarna är gjorda med en die från Lawn Fawn. 


På båda kortens insida har jag satt den här stämpeln. Tack för att du tagit han om vårt barn... den är digital så det går att anpassa till vilken storlek du vill. 


Så här blev det andra kortet. Då har jag tagit orden Al imo pectore från pappersremsan längst ner på designarket. Den svarta vimpeln med Tack har jag klippt till för hand.

Hoppas du fått lite inspiration!

KRAM Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!