7 juni 2015

Snart är det sommar!

Hej på dig!

Nu är det väl ändå snart sommar? Här är det bara dagar kvar i skolan och alla skolbarn springer runt och spelar brännboll, picknickar och leker i väntan på lovet. Vi vuxna längtar extra mycket efter kvällssolen, värmen, ljuset som man kan njuta av dygnet runt...

Idag vill jag visa två enkla kort som jag lekt fram. Jag har gjort dem med washitejp, papperssugrör, snöre och cardstock.

Kort nummer ett blev till av en slump. Jag hade surfat runt på mina favoritbloggar och letat skisser utan att fastna för någon. Sedan satt jag och lekte med ett sugrör och lite papper och kom på att det skulle ju kunna bli en cool skylt!


Jag har splashat med en Distress Stain på min kortbas. Sedan klippte jag till lagom långa bitar av ett sugrör och gjorde en skylt av cardstock och lite gul washitejp. Mitt under skylten har jag staplat tre 3D-kuddar på varandra, så den inte ska sjunka ner i mitten.


Kort nummer två fick jag inspiration till från en video om hur man använder washitejp. Jag gjorde ett litet vimpelspel av prickig washitejp och orange snöre som jag knöt fast på två bitar sugrör. Sedan stämplade jag under vimplarna, direkt på kortet.

Jag har använt gummistämpeln Äntligen sommarlov till båda mina kort. Texten finns även som digital stämpel.

Tack för mig, ha en trevlig söndag!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!