1 juni 2015

Morsdag

Hej
Idag vill jag visa ett kort jag har gjort till min svärmor.

Jag utgick från denna underbara texten. Så vackert sagt tycker jag. (Denna stämpel finns både som digital och som gummi).


Denna passar perfekt till min svärmor då är hon trädgårds älskare och älskar allt som handlar om blommor. Jag använt lite olika motiv som hon har i sin stora trädgård, bla. vattenkanna, fåglar , fjärilar, buskar mm. Fjärilar gjorde jag i Martha Stewarts lera.


här kan ni se närbild på blommorna och lite bär.


Jag har äntligen vågat att prova göra egen bakgrund. Det var super skojigt! Så lätt också att göra.
 Jag har målat övre delarna av molnen i olika storlekar och sedan klippt det. Jag använt Tim Holts distress dynor och drog ovan kanterna på uppklippt papper. Sedan drog papper ner och gjorde samma sak fast denna gång jag drog inte färgen över hela ytan utan lämnat lite vit plats under första lager på moln. 

Tjejen är Hänglar stämplar och är en av mina favorit stämplar.


Önskar er en trevlig vecka
Kram, DT Diana

 
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!