12 juni 2015

Lila

Lila är ingen färg som jag gillar och ingen färg som jag vanligtvis brukar använda när jag skapar. Mina två döttrar älskar lila...så ja...det finns många kort med lila kläder på så ibland blir det såklart lite lila på mina layouter för att matcha fotografierna.

Så när jag hörde att vi skulle ha färgtema här i bloggen med färger som vi sällan använder så var det inget svårt val för mig...men däremot var det svårt att hitta papper i den färgen. Jag fick gå ut i förrådet och leta bland papper som jag gallrat ut och ska antingen sälja eller ge bort...och i den högen hittade jag några få papper i en passande kulör...


Det blev en layout i Project Life-stil med fotografier som legat i garderoben läääänge...


Det som tittar noga ser att den rosa hjärtknappen finns på min dotters tröja på fotot!! :)


Jag har använt två digitala stämplar Idag och Ögonblick att minnas samt ett passande ord från kitet Hashtagord motion.


Jag passade på att damma av några gammal dies från QK när jag gjorde layouten och det kändes nytt och kul att använda dem igen... :)Vilken färg använder ni minst när ni skapar?


Ha det gott!

//Hegu

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!