25 juni 2015

Lifta ett kort

Hej!

Idag är det jag Rosa/Scraprosa som bloggar och idag blir det ett kort som jag har "liftat". Det är ju ett begrepp som är någon slags svengelska i betydelsen att göra ett kort lika som någon annans. Man lyfter helt enkelt över en annans design till sitt eget kort.

Jag fick ett sånt fint kort av min vän Linda/Pysselbus och hon är fantastisk på att färglägga och att använda blommor. Jag är urusel på blommor. Så därför har jag nu liftat hennes kort.


Det här är mitt kort. Jag har använt papper från My Mindes Eye från samma kollektion. 


Så här ser Lindas kort ut. Hennes blogginlägg för det här kortet hittar du HÄR.

Visst är det väl ändå rätt så kul att korten blir så olika trots att jag utgått i stort sett helt från hennes kort! Det här är en bra grej att ta till när man får idétorka eller kanske är nybörjare och vill få till det lite mer som någon annan. Lifta då! :D


Jag har använt en stämpel från Pysseldags så klart på mitt kort. Det finns flera fina grattisstämplar nu för tiden i shoppen och den här har jag i gummi i två olika storlekar. MYCKET användbara, för grattiskort är ju det som i alla fall jag gör mest av.Den lilla älvan från Scrapberry har jag färglagt med copicpennor i vanlig ordning. Det är de allra ljusaste blå. B0000, 000, 00 och 01 som jag använt.Så här ser mitt kort ut från sidan. En fin spets, massor med blommor från Wild orchid crafts, en tag som är gjord av en die från Magnolia, cirklarna är dies från Spellbinders.

Välkommen att lifta kortet du med! :D

Ha en fortsatt fin dag! 
Jag ser fram emot att få semester från och med nästa vecka, jippi!

KRAM Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!