2 juni 2015

Grattis på födelsedagen

God morgon! :)

Eftersom det är tisdag idag igen (vad hände med förra veckan?) är det en ny skiss idag hos Veckans Skiss

Jag tyckte denna skiss var jätterolig och när jag skulle skapa till den tänkte jag direkt på Timpans roliga fåglar som kom ut nu i vinter/vår. De är ganska stora så jag tryckte ut dem i en av mina kvadratiska punchar. De är stämplade med Memento Tuxedo Black på 4CC-papper. För att bara få liiiite djup i dem har jag färglagt ytterkonturerna på fåglarna med Copics W0. Mer färg ville jag inte ha på detta kort.

Texten Grattis är sen stämplad med Mementodynorna Lulu Lavender och Sweet Plum.
På födelsedagen har jag klippt isär från Grattis på födelsedagen och stämplat med VersaFine Onyx Black. Detta så att jag kan kombinera alla de grattisstämplar jag gjort. :)

För att det skulle hända lite mer med kvadraterna rundade jag två av hörnorna på samtliga kvadrater. Verktyget jag använde för det är We R Memory Keepers  Crop-A-Dile Corner Chomper som her ½" och 1/4".


Tack för besöket. :)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!