19 juni 2015

Glad midsommar!

Idag är det midsommarafton...en av årets finaste dagar! Trots väder som inte är det bästa så kommer det att bli en underbart fin dag...det vet jag! Dagen blir till det man gör den till...som det året när jag var höggravid, trött och vädret även det året var lite si och så på självaste midsommaraftonen...


...men trots det så minns jag den dagen med glädje! Jag har gjort en färgglad layout med en massa olika papper som jag klistrat fast på ett cardstock. På den randiga journalingsetiketten ska jag skriva lite text men jag ville fota först...


Jag har på denna layout använt en digital textstämpel Midsommarfirande som jag lade in i ett worlddokument, ändrade till den storlek som jag ville ha och under textstämpeln skrev jag år och årtal.


Jag har också använt en vanlig gummistämpel Sommar och stämplat med vit stämpelfärg på blått papper. Det blir så snyggt och effektfullt! :)Nu hoppas jag att ni alla får en riktigt fin och härlig midsommarafton!

//Hegu


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!