14 juni 2015

Färgutmaningen - rosa!


Jag är inte direkt en rosa person och jag tycker det är svårt att skapa med rosa färger så att jag blir nöjd, speciellt matta, pastelliga nyanser. Det är nyttigt för kreativiteten att ta sig ur bekvämlighetszonen ibland och den här veckan har alla vi som inspirerar här i PD-bloggen jobbat med färger vi inte känner oss så bekväma med. Jag har blivit riktigt glad och inspirerad av alla veckans inlägg!
 

Mitt kort går alltså i rosa. Jag har valt mönsterpapper från olika Maja Design-kollektioner och har blandat mörka och ljusa nyanser. Jag blandade upp det med vita doilies, vit spets, ett par tags och en utstansad provdocka samt washitejp, pärlor och några rosenknoppar. Och lite annat. Jag tänkte nämligen att det är lika bra att gå "all in" och göra något som jag inte brukar.


Jag hämtade lite inspiration hos en duktig kortmakarkompis och körde efter devisen "more is more". Stämpeln Tänker på dig passade bra här, tyckte jag.

Tack för att du tittade in, kom snart tillbaka!


1 kommentar :

  1. Ååååå vilket fint kort, helt i min älsklingsfärg.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!