30 juni 2015

Du är fan bäst!

Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Idag är ingen vanlig dag för det är Cizas födelsedag!
Ni kommer säkert att få läsa ett separat inlägg av henne idag men innan dess vill jag passa på att fira henne med ett litet födelsedagskort som jag har gjort speciellt till henne:


Den coola textstämpeln är såklart från Pysseldags och du hittar den HÄR i gummi och HÄR som digital. Jag tyckte att den passade bra till den fräcka tjejen (som är en digistämpel från Octopode Factory) och hon är färglagd med ProMarkers. Bakgrundspappret är superglittrigt men det syns tyvärr inte så väl....

Ha det gott allesammans - och se till att kolla i shopen idag för jag tror mig veta att det kommer att finnas en hel del fina erbjudanden idag....


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!