21 juni 2015

Äntligen sommarlov!Ja, jag har ju semester, men eleverna har sommarlov och jag är ledig snudd på lika länge. I torsdags gick vi på efterlängtad ledighet, jag och mina kollegor. Vi har jobbat hårt i år och jag tyckte att det kändes bra att ge alla ett eget litet sommarlovskort. Jag gjorde tags, 20 st, med lite olika färger men efter samma princip.


Jag valde en mellanstor tag och tog fram de Distress Ink Stains som jag tänkte använda, en mini-mister med vatten och lite perfect pearl i, sommarlovsstämpeln och en svart stämpeldyna. Min värmepistol är alltid redo och till det här behövdes den, det är så tråkigt att titta på när färg torkar...


Jag började med att göra en splash eller två på tagen med Stain-flaskan och torka den med värmepistolen. Sedan sprayade jag med perfect pearl på hela tagen, så att den skimrar fint. Torkade även det med värmepistolen. Sedan stämplade jag Äntligen Sommarlov (finns också som digital stämpel) där jag tyckte att det passade bäst, lite olika på alla tags. På baksidan skrev jag en liten hälsning till varje kollega.


Så här blev tagen jag gjorde till min bästa vän, som är lärare fast på en annan skola. Hon fick semester lite före mig och då fick hon en tjusig tag i brevlådan.


Hoppas jag har inspirerat dig att göra kort även fast det är många mottagare på listan. Glad semester!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!