23 juni 2015

Amicus versus est vara avis

Hej hopp alla glada!
Idag visar jag ett nytt alster i min art journal:

Jag fick helt klart inspirationen till den här sidan då stämpeln "En sann vän är en sällsynt fågel" kom i mitt DT-paket från Ciza. Ju mer jag tänker på den desto fler idéer får jag så jag kan lova att det inte är sista gången som jag kommer att visa upp något där jag har använt. Du hittar den i gummi här och som digital här.

Min art journal kommer från Prima och innehåller bara kraft-papper. Jag vann den på ett scrapevent och jag bara älskar den! Jag skissade först upp motivet med blyerts och sedan färglade jag med vattenfärger och Distress Markers. De vita molnen är gjorda med arkylfärg. Jag har fyllt i alla detaljer med tunna markerpennor. Texten stämplade jag på ett gammalt bokpapper och rev ut för att få en lite fin kant.

Hoppas ni alla får en underbar dag!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!