15 maj 2015

Tack för att du...

Denna vecka har vi lite student/examen/skolavslutningstema här i bloggen och jag tänkte visade tre kort som jag har gjort till pedagogerna på min yngsta dotters avdelning. Våran lilla tjej fyller 6 år i sommar och i augusti ska hon börja i förskoleklass. Det innebär att hon nu i juni slutar på förskolan där hon har gått i 5 år...och då ska de tre pedagogerna få en var sin present.

Jag känner mig nöjd med att korten de ska få redan nu är klara! :) Jag älskar denna fina digitala stämpel och ville att den skulle få en framträdande plats på korten...


Det roliga med digitala stämplar är ju att man själv kan bestämma hur stora man vill ha dem. Här på dessa kort valde jag att ha denna fina text ganska stor...


Önskar er alla en fin helg!

//Hegu
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!