31 maj 2015

Sjung om studentens...

Mitt studentkort är ett enkelt giraffkort!

Jag färglade girafferna med copics och när jag var klar tyckte jag att de var perfekta till ett studentkort. Min kortbas är vanlig vit cardstock som jag först dekorerade med lite gul distress stain och mist. Sedan skar jag några remsor av ett mönsterpapper och matchade med en bit washitejp och ett moln. Jag stämplade Sjung om studentens... på en bit 4CC-papper och klippte till en vimpel som jag har böjt till lite för att ge kortet lite höjd. Girafferna har jag satt på 3D-kuddar under vimpeln. Jag avslutade med lite bling, några blommor och 2015 i molnet.


Jag har använt följande Copics:
E51-53-55-57
G21-28

Tack för att du tittade in. Ha en trevlig söndag!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!