8 maj 2015

Minus 5 kg

Jag var också på Fristadsträffen för två veckor sedan och där gjorde jag denna layout till en av utmaningarna. Jag blev så glad och överraskad när jag tog hem andra pris för denna!! :) Man skulle göra en layout med tema mål och målsättning. Jag som många andra kämpar på med kost och motion för att tappa några kilon så det blev en layout om det...


Jag har använt 5 textstämplar från stämpelkitet Hashtagord motion. Där i det fina kitet finns också många ord som passar till andra teman också.


Jag har använt en stor tag på min layout och denna gång bara som dekoration. Jag gillar att bygga upp flera olika lager runt mitt fotografi. Fina och användbara tags hittar ni här...


Så...nu när det är dokumenterat så är det väl bara att kämpa på då...
Don´t wish for it, work for it!

Ha det gott!

//Helen
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!