1 maj 2015

Min mor...

Nu i veckan har Pysseldags fått hem nya jättesöta motivstämplar med kärlekstema ritade av Nilla. Jag har använt en av stämplarna på en hyllninglayout om min mor. Jag har gjort layouten i storlek A:4...ett favoritformat jag just nu har. Layouten ska hamna i mitt PL-album som en inserts vecka 22 då det är morsdag.


Jag hittade ett fint fotografi på min kära mor och utgick från det när jag valde färgerna på mönsterpapprena och dekorationerna. Jag har också stämplat med en liten hastagstämpel på layouten med ett ord från kitet Hashtagord - motion.


Stämpelmotivet har jag färglagt med Copics...som är mina favoritpennor!


Under fotografiet stoppade jag in två tags som jag har skrivit lite hemlig journaling på...tags hittar ni här...


Nu önskar jag er alla en riktigt fin och vårig långhelg!!

/Hegu
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!