7 maj 2015

Kramar som tröstar och stärker

Hej!

På Fristadsträffen för snart två veckor sedan gjorde jag ett kort till en färgutmaning. Det fanns en bild på en undulat som man fick bli inspirerad av och då blev det här kortet gjort.


Det var färgerna på fågeln som jag följde som skiftade i lila, turkost, gult och några andra färger också. Pappren som passade bra till är från Maja Design.


Jag har satt ihop två digitala stämplar i Word, en digistämpel från Elisabeth Bell och så den vackra texten Kramar som tröstar & stärker från Pysseldags. I Word så har jag redigerat bilden på texten med hjälp av positionsmarkeringarna. Det finns en rund markering som gör att det går att snurra stämpeln. Sedan placerade jag figurstämpeln så nära jag kunde.


Jag har färglagt "I love you this much" från Elisabeth Bell med Copicpennor.

Jag valde ljusa nyanser av lila och turkost.

Hud: E21, 00, 50, R20
Hår: E50, 53, 55
Kläder: BG000, 11, 13, V12, 15 och YR23Jag har lyckats få dit några blommor också. Här har jag snurrat ihop stjälkarna för att få blommorna på olika höjd och sedan bundit ett band runt om för att dölja stjälkarna. Jag fäster blomsterarrangemanget med gluedots först och sedan använder jag Tacky Glue.

Ha en fortsatt fin dag <3

KRAM Rosa


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!