17 maj 2015

Kära mamma!

Idag vill jag visa lite inspiration för er som sitter och funderar på hur ni ska göra era kort till Mors dag. Jag har gjort två kort i helt olika stilar.


Det första kortet är ett mer "traditionellt" kort med flera lager mönsterpapper och dekorationer. Jag har tagit mönsterpapper från Authentique Papers och matchat dem med ett litet guldigt tårtpapper, blingiga swirls och ett par utstansade fjärilar. Jag har färgat in kanterna på mönsterpappren med distress ink.


Mitt andra kort för dagen är ett helt annorlunda kort. Det är avskalat och enkelt, men inte mindre arbetat för det. Tagen är först färgad med distress stain. Sedan lade jag på ett tjockt lager gesso genom en mask, så att bladen verkligen framträder tydligt. Jag avslutade tagen med ett par bitar washitejp och monterade den på kortbasen med 3D-kuddar.


På insidan av kort två har jag stämplat med samma stämpel som på första kortet, grattis på Mors dag, och accentuerat med en smal remsa washitejp.

Hoppas att du har fått lite egna idéer, det är bara att sätta igång och skapa!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!