25 maj 2015

Idag tar du examen

Hej

Idag visar jag ett CAS kort. Jag använt texten: Idag tar du examen.
Denna stämpel finns i både gummi och som digital stämpel och då är det smidigt att kunna leka med storleken och anpassa den till önskad resultat. Älskar hur leken på texten skapar dynamik och rolighet med hjälp av både storleken på texten och med själva formen.  


Pojken kommer från Hänglar och jag färglagt den med distress markers. Att få den glittriga över hela ytan, har jag använt wink of stella. Jag bestämde mig att använda dem blåa och gula färgerna både på färgläggningen och på dekorationerna för att få färgerna på svensk flaga.


Gå gärna och titta vilket fantastiskt sortiment på Studentstämplarna har Pysseldags.

Kram, DT Diana

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!