24 maj 2015

I bröllopstider

Hej och glad pingst!

Nu är det verkligen vår och bröllopsinbjudningarna står som spön i backen. Oavsett om du själv ska på bröllop, eller om du bara vill uppvakta någon som nyligen gift sig, är det ett perfekt tillfälle att göra kortet med det lilla extra. Jag tycker att det är roligt med bröllopskort, just för att det är ett så speciellt tillfälle och man kan ta ut svängarna lite extra med dekorationer och pynt.


Dagens första bröllopskort är väldigt traditionellt. Jag har byggt upp de tre lagren med samma mönsterpapper och vitt cardstock så att det skulle bli ordentlig höjd på kortet, som en bröllopstårta. Sedan toppade jag det med en rejäl blombukett. Jag har dekorerat med stickers,band och pärlor.


På insidan har jag skrivit ut den digitala stämpeln Må jämte er på livets stig lyckan alltid vandra på ett 4CC-papper och satt en liten bit av samma mönsterpapper bakom för att hålla ihop temat. Dekorerade gjorde jag med självhäftande pärlhjärtan.


Nästa kort är inte lika traditionellt... Jag tog en stor tag och sprayade med knalligt rosa mist som jag torkade med embossingfönen. Sedan lade jag på ett tjockt lager vit gesso genom en stjärnmask och lät torka. Molnen och rutan med min stämplade hälsning Han är charmig, hon är rar... har jag stansat respektive skurit ut ur rutiga kort som man t ex kan ha till Project Life. Jag färgade in kanterna med samma rosa färg, och stämplade med en privat bakgrundsstämpel på molnen. Avslutningsvis satte jag dit några blingstenar.

Hoppas att du blir inspirerad att göra egna bröllopskort. Det är så mycket roligare att ge bort ett unikt kort med sin bröllopspresent!1 kommentar :

  1. Det är verkligen underbart med bröllop kort och dina blev otroligt fina!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!