29 maj 2015

Gammal kärlek...

Idag bjuder jag på en layout som jag har gjort i storlek a:4 och som jag ska sätta i mitt PL-album som en insert. Det är ett format som går ganska snabbt att scrappa och som känns lagom stort.


Jag har använt ett vitt a:4 papper, Color Copy, som är lite "tjockare"samt en massa spillpapper.


Den fina stämpeln Gammal kärlek rotar aldrig har jag embossat i guld för att de skulle matcha guldhjärtanen på ett av mönsterpapprena.


Jag har även stämplat med några engelska ord från kitet Hashtagord engelska, som fortfarande finns till specialpris!I morgon är det en stor dag för mig!! :) Jag ska gå på kurs hos Becky Higgins som är på visit här i Stokholm just nu. För er som inte vet är hon grundaren till konceptet Project life! :)

Ses om en vecka igen!

//Hegu


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!