18 maj 2015

Fuck Cancer!

Hej.

Idag gör jag ett inlägg som betyder mycket för mig. Jag är säker att var och en av oss tyvärr känner någon som drabbats av cancer. Jag har tyvärr förlorat en släkting som betytt mycket för mig och min man har förlorat några släktingar på sin sida.

Jag har lärt känna en tjej som är endast 29 år och fick återkommande bröstcancer nu.

Detta kort gjorde jag för min väns fru som drabbats av ovanlig cancer och genomgår behandlingar nu.
Vill göra henne lite glad.

Jag utgick från denna TEXTstämpel som jag tror kan uppfattas på många olika sätt.
Att resa betyder att nå ett mål, Att vandra betyder att vara på väg.
Detta har ett starkt budskap tycker jag.

Här kommer närbild från kortet och jag ska fortsätta berätta hur jag resonerat detta budskap.


Att resa betyder att nå ett mål: Det tänkte jag att Hon kan vara stolt över och nöjd med då hon har gjort lång resa genom livet och fått stor familj med många barn och barnbarn. 

Att vandra betyder att vara på väg: Det ser jag som att hon har tufft nu med sin sjukdom men det finns ett ljus i slutet av tunneln. Hon är på väg att bli bättre och bli frisk! (håller allt jag har för henne)

På insidan av kortet har jag använt annan vacker text KryaKramar.
 Jag tog ut tagen från fickan så att ni kan se texten. 

Jag använt mig bl a av snäckor som min dotter plockat på stranden i Israel. Då den kvinnan har en stark anknytning till Israel tyckte jag det gör det ännu mer personligt. Liten flaska som föreställer enskatt. Jag hoppas hon hittar det med.

Detta är ett Step Card. Vissa dekorationer har jag gjort med Martha Stewarts lera.
nu kan jag avslöja hela kortet:)

Det är många detaljer som var och en sak föreställer något och det finns en berättelse bakom. Hoppas E kommer älska kortet och få lite glädje och sol när hon får det.


Tack för denna gång
Kram, DT-Diana


1 kommentar :

  1. Ett mycket fint och personligt kort, jag. Tycker det är extra vackert när så mycket tankar finns bakom sakerna som finns på kortet. :)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!