21 apr. 2015

Wanderlust

Ibland kan jag nästan bli lite förälskad i ord och ett av de som har fastnat hos mig är ordet "Wanderlust". Det är vad jag har förstått ett tyskt ord som används flitigt i engelska språket och betyder reslust på svenska.  I mina öron låter det mer spännande och romantiskt med Wanderlust än med reslust, men smaken är ju som baken....

Så när jag fick nya stämplar som handlade om resor i mitt DT-paket så var det givet att göra ett alster om just wanderlust och denna gången blev den en layout med ett foto från en av våra Londonresor:


Här är en närbild på den nya citatstämpeln Att resa betyder ett mål att nå 
om resor som finns hos Pysseldags:
Jag har utgått från en skiss till en tävling på nätet och sedan har jag ändrat om lite grand. Förutom resestämpeln har jag använt följande stämplar från Pysseldags:

De mönstrade papperna och chipboarddekorationerna är designade av Amy Tangerine. Filmstripparna är från Tim Holtz, guldstickers från Pebble, enamel dots från MME och wood veneers av okänt märke. Jag har stämplat med brun och turkos stämpeldyna. Som en sista touch har jag doodlat runt fotot och alla rundlar med en brun penna.

Hoppas att DU blev inspirerad också att skapa något med temat Wanderlust!
Kram

2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!