7 apr. 2015

Vissa dagar blir inte som man tänkt sig

Hejsan på er!
Idag kommer jag att blogga en sida från mitt PL-album och om att alla minnen blir inte alltid som man tänkt sig. Det blir som en sorts terapi att ta sig igenom den där veckan - eller dagen i detta fallet - och det känns lättare att bara släppa det.
Nu lät det här jätteallvarligt och egentligen var det ju inte ALLS allvarligt - bara otroligt surt och en stor besvikelse för oss...


För att fatta mig kort så åkte jag och dottern ända upp till Stockholm - enkel resa +20 mil - för att gå på utställningen om Game of Thrones och så kom vi inte in för det var fullt!!! Jag skrev av mig på mitt egengjorda journalingcard längst ner i högra hörnet. Det är text på baksidan också så jag satte fast det med häftklamrar så att det går att vika upp och läsa.

NU till alla de roliga detaljerna. På massor av ställen kan ni se att jag har använt de engelska hashtagstämplarna. På korten har jag stämplat med en vit StazOn-dyna och på de andra ställena med Archival Ink Cobalt blue. Jag måste också erkänna att jag tokälskar den lilla söta apan och den kommer nog att slitas ut om jag känner mig själv rätt!

Så scrappa du också om alla de där tillfällena som inte är så rosenskimrande och perfekta. De är ju också en del av livet!
Kram på er/ Carina


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!