26 apr. 2015

Sunburst-teknik

Jag såg en bild på Facebook häromdagen på ett snyggt kort som någon hade gjort med sunburst-teknik. Jag återkom till den där bilden flera gånger och bestämde mig till slut för att försöka mig på det. Jag är inte jättebra på såna lapptäckesvarianter i vanliga fall, men försöker man inte så vet man ju inte om man kan...


Först ritade jag linjer på de två papper jag valt ut, så att de skulle kunna passa ihop. Jag såg att jag hade en färdig "sol" på mitt skrivbordsunderlägg, så jag ritade helt enkelt efter de strecken. Sedan skar jag ut mina strålar och satte varannan cardstock och vartannat mönsterpapper.

Eftersom det händer så mycket i solstrålarna valde jag att hålla kortet i övrigt ganska rent, med en svart ram runt solstrålarna. Sedan ritade jag med svart och vit penna direkt på kortet. Jag stämplade Att resa betyder att nå ett mål, att vandra betyder att vara på väg lite innanför ramen med vanlig svart stämpeldyna.


Tack för att du tittade in! Idag är jag och några till från Pysseldags DT på Fristadsträffen. Ses vi?


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!