17 apr. 2015

Min vecka ett

Jag ligger galet mycket efter i mitt PL-album för året men nu äntligen är jag på gång...har nu i veckan gjort klart vecka 1 och det känns så roligt att pyssla med detta igen!!

Här kommer lite bilder på min sida och de stämplar som jag använt...


Roligast är att dekorera titelkortet tycker jag och där brukar jag lägga lite extra krut...här har jag stämplat med pysseldags nya superfina stämpel Mitt livs resa uppe på några labels. Även vecka är en stämpel från Pysseldags men som ännu inte finns till försäljning. Men visst vill ni kunna köpa denna helt underbara veckostämpel?! Den kommer att bli en stor favorit hos mig...


Siffrorna är också från Pysseldags men även dem ännu inte till försäljning...


Jag gillar att stämpla direkt på fotot och använder då stämpeldynan Staz-on som passar utmärkt för detta ändamål. Här har jag stämplat med nyheten Att resa betyder att nå ett mål.


Bakom detta foto gömmer sig en sida som man kan öppna upp...


...ett sätt att få plats med fler foton och mer journaling! På baksidan har jag också skrivit lite hemlig dokumentation men för att läsa den måste man dra ut hela kortet. Här har jag stämplat med ännu en stämpel med "restema" Resan är som ett spel.


Önskar er alla en riktigt fin helg!

//Hegu


1 kommentar :

  1. Kul sida i snygga pigga färger!! Ungefär som du med andra ord eller? Gillar titelkortet extra mycket. Hasta la vista,

    Charlotta

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!