10 apr. 2015

#lchf

Denna vecka har jag gjort en sida till mitt lilla PL-album för dokumentation och inspiration för bättre hälsa, viktnedgång och träning. Jag skriver inte varje vecka där i utan lite då och då...när jag känner att jag har lust och behöver. Jag är inne på 3:e året i samma album i storlek 6x8 inch.Ciza skickade en så fin hashtagstämpel med ordet #lchf så jag var bara tvungen att scrappa mitt senaste lchf-recept som jag testade härom veckan. Även det kom från Ciza! :)


Jag har använt två PL-kort från Becky Higgins Core Kit Coral, lite gammal självhäftande mesh, en utstansad stjärna och några blingstenar.


Förutom #lchf stämpeln så har jag också stämplat med #gottgottigottgott från kitet Hashtagord motion samt #vardagslyx från kitet Hashtagord small sv.


Önskar er alla en fin helg!

//Hegu
1 kommentar :

  1. Vilken rolig idea att använde receptet det blev tjusigt.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!