12 apr. 2015

Kort och PL-kort med vintage-motiv

Idag vill jag visa några olika sätt att använda sig av Pysseldags många fina vintagestämplar som finns i shoppen.

Kortet jag har gjort är delvis inspirerat av en stor hög med orange band som jag köpte förra veckan. Det är en så glad färg! På mitt kort har jag använt ett guldfärgat tårtpapper och både fram- och baksida på det orange pappret, samt lite olika vintagestämplar. Sedan lekte jag loss med washitejp, trädekorationer och lite snöre. Till sist satte jag dit några guldglittriga enamel dots på den undre vimpeln.


Stämplar jag har använt på kortet:

Mina två PL-kort kommer så småningom hamna i mitt album med foton till, men än så länge får de ligga i lådan med färdiga kort... Det är nästan roligare att göra själva PL-korten än att sätta in dem och fotona i albumet, tycker jag. Båda korten är enkelt dekorerade med Distress Stains. Earth Hour-kortet har jag också distressat lite runt kanten och satt dit datumet på en Dymo-remsa.


Till kortet Earth Hour har jag använt den fina Ljusstaken.


Till det här kortet har jag använt vintage-bestick och embossat dem.

Tack för att du tittade in, kom snart tillbaka!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!