5 apr. 2015

Glad påsk!

Jag hoppas att du som läser har en lugn och skön helg, umgås med dem du vill umgås med och gör det du vill göra. Det är väl sånt man har långhelger till?

Jag vill visa ett kort som jag gjort bara för att det var kul. Just det jag visar idag blev ett påskkort, men upplägget är egentligen ganska fritt och man kan ju använda vilken hälsning man vill. Kortet är kanske inte min stil, egentligen, med rosa rosor och guld, men man måste ju våga tänja lite på gränserna ibland.


Jag har använt mig av vitt cardstock, ett guldfärgat tårtpapper och ganska många rosa rosor. Så många att jag fick övertala mig om att det skulle bli snyggt... Men det blev det ju! Stämpeln Glad Påsk har jag satt på 3D-kuddar. Andra tips är att t ex stämpla Grattis eller Med en enkel tulipan så får du ett födelsedagskort!

Ägget har jag målat med gul hobbylack och dekorerat med rubons och ett tårtpapper. Enkelt och effektfullt.

Tack för att du tittade in!
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!