2 apr. 2015

Glad påsk!

Hej!

Påsken är här och då delar jag med mig av en liten påskhälsnings-tag!


Jag har gjort en egen tag med vit cardstock, Fixat snygga hörn med "stjärtstansen" (finns på Panduro men heter väl något tjusigare namn egentligen... hihi) Det brunrandiga pappret är från Maja Design och så har jag använt en liten spets och ett par band hopbundet med en lintråd. Banden har jag fått från kollegor som köpt kläder och klippt av galjbanden, det är ju himla bra återvinning tycker jag! Ibland när jag kommer till jobbet så ligger det en liten present från någon på skrivbordet och jag blir så glad! Det är så kul med alla olika färger som man kan få ihop. 

Fjädrarna är utstansade i kraft cardstock och jag fick fjäderdien med en engelsk scraptidning för ett tag sedan. Blommorna kommer från Wild orchid crafts i England. 


Stämpeln är ju då från Pysseldags "Glad påsk" och jag har stämplat upp den på 4CC papper. Dien är från Lawn fawn, stiched journaling card. Älskar kanten som blir!  
Jag visste först inte vad jag skulle göra med den vita ytan där det står glad påsk. Men så fick jag för mig att plocka fram min distressdyna Broken China och så klippte jag till en molnform. Sen färgade jag in pappret genom att flytta runt molnet och gnugga in distressfärgen. Tyckte det blev en lite rolig effekt att göra ett eget mönsterpapper. Bakom den utstansade rutan sitter lite ostduk.

Nu önskar jag dig en riktigt glad påsk!
För mig blir det påskaftonsmiddag/födelsedagsmiddag med närmaste familjen och sedan på söndag påskpyssel med finaste vännerna i scrapgänget här i Gävle. 

KRAM
RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!