9 apr. 2015

Dopkort

Hej!

Jag bjuder på ett dopkort idag.


Mönsterpappret är från K-design. Jag har använt båda sidorna av det. Ramen runt bilden är gjord med Spellbinders Floral oval.Stämpeln är så klart från Pysseldags, "på dopdagen". Jag har använt digi-varianten men den finns också i gummi. Jag klippte till pappret som en vimpel och monterade med 3-D kuddar. Jag har dekorerat med en charm i form av en dopsked. Jag har limmat fast den med både gluedots och glossy accent.


Insidan av kortet gjorde jag enkel med mönsterpapper och så en utstansad oval som jag bara färgade in kanterna på. Så fick beställaren av kortet skriva sin personliga hälsning själv.


Babystämpeln kommer från Lili of the Valley (LOTV). Jag har färglagt med Copics. Missa inte att det är ett påskerbjudande just nu i shopen där du får var tionde penna med på köpet. Gäller de pennor som finns styckevis hemma i lager! 

Jag har använt följande färger:
Hud: E21, 50, 00, R20
Kudde och vollang: R81, 83, 85
Fönster: W3, BG000
Skuggning på klänning: C1

Runt om har jag färgat in med distress ink milled lavender och på klänningen har jag penslat på med Wink of Stella Clear så den glittrar så fint (i verkligheten....)På baksidan av kortet sätter jag alltid en remsa av mönsterpappret och stämplar min personliga handgjort av... Du kan beställa en egen sådan HÄR!Så här ser kortet ut i "profil". Övriga dekorationer som jag inte hunnit nämna är halvpärlor, foambokstäver, blommor, spets och smalt band som suttit i blus tidigare. 

Tack för att du tittat!

Ha en fin dag!

KRAM Rosa


4 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!