16 apr. 2015

Chokladkort med Kraft

Hej!

Jag har testat något nytt för mig. Att färglägga på Kraft cardstock istället för vanligt vitt 4CC. Det var lite annorlunda.


Jag har använt mig av mönsterpapper från Maja Design, rosa cardstock och Kraft cardstock. 


Jag gjorde en egen tag med hjälp av en hörnstans och en håltång. Lite band och spets ihopsatt med hjälp av en bit tunt garn. Stämpeln "Fransk skylt" kommer från Pysseldags. 


Jag färglade lilla Mimosa från Bildmålarna med Copics. Det var en utmaning på det viset att det är lite strävare papper än jag är van, men ändå överraskande slätt så det funkade bra ändå. Sedan fick ju färgerna ett annat utseende också. 
Jag har färglagt med R 81, 83 och 85 på kläderna. Huden är E11, 21, 00 och R20, Chokladen är E25, 27, 29 och BG 09, 07, 05 och 02.Övrigt material är: kakservett, halvpärlor, blommor, pyntbär och chalkade kanter. Motivet är utstansat i Lawn Fawns stiched journaling card.

Ha en fortsatt fin dag!

KRAM Rosa


4 kommentarer :

 1. Gillar det här kortet massor, det blev så snyggt med färgläggning på craft. Annorlunda med det bruna bakom, så snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Åsa! Erik tyckte att det såg ut som jag målat på läder och det påminner ju lite om det.
   Kram

   Radera
 2. Åh så superfint det blev! Kul att prova något nytt - och lite läskigt!!
  Undrar om det går med distresspennor också - eller akvarell - måste testa!!
  Tack för inspirationen du ger med ditt läckra kort!!
  Kram!!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!