15 mars 2015

Vårigt grattis

Hej!

Idag vill jag visa ett kort och en liten presentpåse jag gjort. Jag har verkligen blivit inspirerad av våren som fullkomligt har exploderat den senaste veckan.


Till mitt kort har jag använt papper från Simple Stories nya serie, matchat med ett tårtpapper och massor av enamel dots. Jag har stämplat med Födelsedag i brunt, både med fullt med stämpelfärg på och sedan två gånger efter det, så att det blir lite som en skuggning. Jag har också stämplat med min absoluta favorit Steampunk-hörn i ljusblått.


På påsen gjorde jag ett experiment, jag drog lite i sick-sack med Distress Stain Peacock Feathers för att få lite av en penseleffekt. Det blev riktigt bra, så jag stämplade med Gammal kärlek rostar aldrig mitt på min turkosa bakgrund och sedan stämplade jag ett par Fjärilsfrankeringar, men på bilden syns de inte så bra... Jag avslutade med ett par remsor washi-tejp.

Hoppas att du hinner ut och njuta av solen och våren idag, det ska jag göra!

Tack för titten!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!