26 mars 2015

Tycker om dig - CAS

Hej!

Dags för ett inlägg från mig igen. Hör och häpna så är det ett CAS-kort den här veckan också! Nu tyckte jag själv att jag var finurlig när jag satte rubriken Tycker om dig - CAS. För jag gör ju det och dessutom finns det en stämpel som säger just de orden. :-)

För några veckor sedan blev jag så inspirerad av Åsa D som bloggar åt Copic Marker Sverige när hon färglade den här figurstämpeln, så jag blev tvungen att köpa den och testa att färglägga som henne :D. Den kommer från Some Odd Girl och heter I heart U Gwen. Jag har färglagt med mina favoritpennor Copics!


Hud: E21, 00, 50, R20, 21
Hår: E 29, 25, 33, 21
Ögon: B97, 93, 91, 000
Kläder: V 91, 93, 95
Blänket i ögonen är gjorda med liquid pearls white opal. Jag gjorde två vimplar och stämplade gummistämpeln Tycker om dig på den ena. Jag har monterat vimplarna med Biltemas distanskuddar.jag har embossat en bit vit cardstock med en folder från Craft Concepts som heter Starry night. Bakom så sitter en bit mönsterpapper från Maja Design. En bit garn lindade jag runt den embossade delen som dekoration. Gwen har jag figurklippt och monterat med lite högre distanskuddar.


Förra veckan så sa jag att nästa kort jag gör ska vara med blommor. Jag har faktiskt gjort ett kort med blommor och som jag bloggat i min egen blogg här om dagen, men eftersom den har en Pysseldagsstämpel med så slänger jag in den som en "extra bonus" idag ;-)


Textstämpeln från Pysseldags heter Lyckligt lottad och figuren heter Fancy och är gjord av Krista Smith på Saturated Canary LLC Jag har färglagt med Copics. Vill du veta mer kan du besöka min personliga blogg: Scraprosa.

Ha en fin dag!

Kram Rosa


2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!