5 mars 2015

Stafflikort med påskkollage

Hej hopp!

Min tur att visa lite påskinspiration, det är bara en månad kvar tills det är dags!
Jag brukar inte skicka så mycket påskkort, men däremot så tar jag gärna med mig ett kort när vi blir bjudna på påskmiddag. 


Det här är ett stafflikort som jag gjort med hjälp av mina nya dies från Crealies. Jag tyckte det kunde vara lite roligt med ett äggformat kort. 


Så här ser kortet ut när jag fällt ihop det. Yttre måttet är 16,5 cm x 12,5 cm. 


På insidan har jag satt en av de mindre ovalerna, låtit diesen sitta kvar och så har jag färgat in med distress färg shabby shutters. Jag har dekorerat med påskliljor och blad som jag stansat ut med en die från Cheery Lynn. Mönsterpappret är från My minds eye. Längst upp i bild ser man hur kortet sitter ihop. Jag har låtit min die hamna lite utanför den bigade kanten på mitt dubbelvikta kort när jag stansat i min big shot och det räcker för att få kortdelarna att hålla ihop. 


Den här mysiga stämpeln från Pysseldags finns i både digital form och fast form höll jag på att säga, men jag menar i gummi. Jag har använt en digital variant här och så har jag maskat ihop den i Word med figurstämpeln. Runt stämpeln har jag duttat med copicspennor och gjort en liten confettiram.


Det här är en digistämpel från PinkGemDesigns och den är färglagd med Copics. (Pst! Du har väl inte missat att man kan gå copics färgläggningskurs hos Pysseldags, läs mer i det här inlägget: ECCP)

Färger jag använt till motivet:
Hud: E21, 00, 50, R20
Hår: E18, 19, 07 och 15
Blus: YG17, 06, 23 och 00
Byxor och stövlar: YR09, 07 och 04 
Påskliljor: Y17, 15 och YR04


Även på den stora ovalen har jag färgat in pappret med Distress Shabby Shutters. Jag dekorerade med några knappar som matchade mitt färgtema så bra.

Ha en fortsatt fin dag!

Kram Rosa


2 kommentarer :

 1. Jag blev glad av färgerna...och modellen på kortet...fiffigt!
  Kram
  Inga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Inga! Det var riktigt roligt att köra på med riktigt skarpa färger :)
   Kram!

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!