22 mars 2015

Snabba roliga påskpresenter

Hej!

Snart är det påsk, våren har varit här någon vecka och jag sitter och tittar ut på nysnön. Mars är faktiskt en vårvintermånad. Tänk nu om det kunde komma lite mer snö så man kunde åka lite mer skidor...
Hittar du nåt? Inte jag heller...
Idag vill jag i alla fall inspirera med lite roliga påskpresenter som jag snott ihop. Jag har en enorm oreda på mitt pysselbord just nu, så jag  får helt enkelt scrappa med det som ligger överst. Snart är det påsklov och då ska jag ge hela rummet en rejäl uppfräschning, men fram tills dess får det vara som det är. Alltså har jag använt spillbitar, tejpsnuttar och allehanda smått och gott som legat inom räckhåll på bordet.


Den första presenten är riktigt enkel och tog fem minuter att svänga ihop. Stämplarna tulpaner på rad, fjärilsfrankering och glad påsk har jag stämplat direkt på påsen med brun dyna. Efter att jag fyllt den med lite påskgodis häftade jag ihop påsen och dekorerade med band, ett utstansat moln och en knapp.


Present två och tre är gjorda efter en idé jag fick på en pysselträff i vintras, där en av tjejerna satt och gjorde dekorationskluster. Hon tog ett tårtpapper eller en lagom stor die cut och la i botten, sen byggde hon på med flera lager tills hon hade en snygg dekoration att sätta på ett kort eller en LO. Jag har byggt mina på tårtpapper, stansat ut cirklar och fjärilar ur spillbitar och sedan lekt med tejp, band och småsaker som legat framme.


Hoppas att du blir inspirerad att påskpyssla lite medan vintern tar sitt sista krafttag. Snart kommer våren på riktigt!

Tack för titten!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!