8 mars 2015

Nu firar vi våren!

Hej och glad kvinnodag på dig!

Idag vill jag visa tre snabba våriga kort som passar perfekt att uppvakta, peppa eller fira någon nu när det är ljusare och färggladare ute.


Först ut är ett mycket enkelt krya-kort. Jag blev helt kär i det här pappret och har knappt dekorerat alls, eftersom pappret i sig är så snyggt. Jag har stämplat Krya på dig med svart på en snutt rutigt papper och bakom det har jag satt washitejp i två lager. De syns knappt...


Sedan gjorde jag ett födelsedagskort där jag använde mer av det rutiga pappret, några stjärnor i träfanér och lite mer vårig washitejp. Jag stämplade med vanlig svart stämpeldyna och som du ser blev det en cool effekt av att stämpelfärgen inte fäste lika bra på tejpen. Stämpeln Födelsedag funkar lika bra till PL som till kort, tycker jag.


Dagens sista kort är absolut mest CAS. Två remsor tejp, ett par moln och lite träfanérdekorationer ger kortet liv och struktur. Grattis-stämpeln nere i hörnet är en av mina favoriter, jag återkommer till den hela tiden i mitt kortmakeri.

Tack för att du tittade in. Ut och titta på vårtecken nu! =)1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!