12 mars 2015

Glad påsk i lila ton

Hej!

Idag är det jag Rosmarie/Rosa/Scraprosa som bloggar :D
Jag har precis konstaterat att jag nu har bloggat för Pysseldags i 3 år! Hoppas ni inte har tröttnat helt på mig än i alla fall.

Det blir lite lila toner i inlägget i dag, jag älskar lila och Maja designs papper i "ska vi fika" serien är en klar favorit när det ska bli något gjort i den färgskalan.


Glad påsk-stämpeln kommer så klart från Pysseldags och den finns i gummi. Jag figurklippte den och fyllde i med lite lila copics på bokstäverna.Figurstämpeln kommer från Magnolia och jag har färglagt med Copics.
I hörnen har jag embossat med Frantage aged rose.

Färger: 
Hår: E57, 55, 53, 51
Hud: E21, 00, 50 och R21
Kläder: V06, 05 och 01
Blommor; V05, Y17, YR23 YG 23Dekorationerna är en liten blomstergrupp med blommor från Wild Orchid crafts och så bladsvirvlar som är gjorda med en die från Cheery Lynn. Den finns som både vänster- och högerställd. Kakservetter bakom motivet och lite blingstenar i hörnen. 
Ha en fortsatt fin dag!

Kram Rosa
4 kommentarer :

 1. Nä, inte tröttnar jag på dig,..!
  Detta kortet är jättefint....färg, motiv och blommor helt klart liftvarning.
  Kram
  Inga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Inga så snäll du är :)
   KRAM

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Superfint kort i fina färger och fint färglagt motiv! Vill se många fler kort härinne från dig ;)

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!