24 mars 2015

Från mig till dig

Hejsan!
Något som jag beundrar bl a många norska kortmakare är att de lägger tid även på insidan av sina kort och det tänkte jag ge ett exempel på idag. Först framsidan med det söta vintagemotivet och den hemsnickrade vimpel-girlangen:


....och här har ni insidan med Pysseldags läckra stämpel "Från mig till dig" i fokus:


De mönstrade papperna kommer från Tim Holtz och Reprint. Vintagemotivet kommer från ett klippark från Reprint. Spetsar och band hittade jag hemma i mina lådor - kommer inte riktigt ihåg varifrån. Jag har också använt en die från Spellbinders till etiketten med stämpeln på.

Hoppas ni får en underbar dag!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!