19 mars 2015

Fåglar på rad CAS

Hej!

Jag är ju mycket förtjust i kortstilen CAS som betyder Clean and Simple (rent och enkelt). Men bara för att det står ordet enkelt så betyder det inte att det är så lätt att göra alla gånger ;-)

Jag bjuder alltså på ett enkelt kort idag där det inte förekommer en endaste blomma, svirvel, pärlor eller annan dekoration mer än lite papper och snöre. 


Jag har använt mig av lite spillbitar från ett Maja Designpapper, fram- och baksida på det. Vimplar tycker jag om och därför klippte jag till bitarna till sånna. Bakgrunden är en vit cardstock som jag har torrembossat med en folder. 


Jag har använt mig av gummistämpeln "Fåglar på rad" som Nilla har designat. Visst är de väl supersöta! Jag har färglagt med Copicspennor i vanlig ordning :)

R81, 83, 85
BG000, 01, 02
Y17
YG23, 63


Längst ner på cardstocksbasen stämplade jag med gummistämpeln "Det bästa vi har är varandra". Här kan man se att jag också satt en spillbit under den vita embossade delen. Jag har stansat kanten med en stans som heter Arrow från EK Success. En bit garn/snöre fick bli pricken över i.


Storleken på kortet är 15x11 cm.

Nästa kort jag gör ska ha blommor på sig har jag bestämt mig för. Jag har sorterat och plockat här hemma och jösses vad blommor jag har! Så....  dags att göra av med några :D

Ha en fortsatt fin dag!

Kram Rosa


4 kommentarer :

  1. Svar
    1. Tack Anna! Tuttenuttigt utan att vara allt för smörigt, eller hur ;-)

      Radera
  2. Jättefint kort och supersöta fåglar! Gillar den embossade bakgrunden också.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!