1 mars 2015

Ett godispaket och ett litet PL-kort

Idag vill jag visa två olika alster som jag har gjort med Nillas fina apa.

Först gjorde jag ett litet PL-kort i instagram-storlek, dvs 4x4 tum. Själva kortet har jag köpt färdigt, sedan dekorerade jag det med några remsor washi-tejp i vårigt glada färger och så stämplade jag apan i svart ovanför. Kortet kommer att återkomma längre fram...


Sedan har jag också gjort ett litet godisfodral som tack till våra vänner som passar katterna medan vi är borta. Jag började med att på fri hand vika pappret runt godispåsen, sedan bigade jag vecken för lite extra stabilitet. Därefter rev jag ut en sida ur min japanska bok som jag köpt på loppis, färgade pappret med ljusblå distress ink (Tumbled Glass) och dekorerade med ett band, en pil och så klart den söta lilla apan!

Tack för att du har tittat in idag, vi ses snart igen!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!