20 mars 2015

Ett dekorerat påskris...

Jag älskar påsken!! Enligt mig är det den bästa högtiden på hela året...det är inga krav, många dagar ledigt, god mat, roliga aktiviteter för barnen och så är vi ute och njuter av våren...helt perfekt!! :)

Härom dagen plockade jag med mig lite kvistar in från trädgården som jag har pyntat med fjädrar och påskägg i papper som jag pysslat ihop. Jag har använt en dies i en form som ett ägg men man kan ju också bara rita upp en äggform på pappret och klippa ut...


Jag dekorerade mina pappersägg med textilband som jag satte fast med självhäftande tejp. Där efter stämplade jag med stämpeln Glad påsk och embossade texten i guld.


Den guldembossade texten gav ett litet lyxigt intryck... :)Jag dekorerade även baksidorna på äggen med band och sydde sen till sist en vit söm runt om med symaskinen för att fästa banden ordentligt och för att dekorera äggen lite extra.
Eftersom jag har pysselintresserade barn så tänkte jag att de skulle få hjälpa till att göra fler ägg till vårt påskris i helgen...Det var allt från mig idag...
jag hoppas att ni alla får en skön helg!

/Hegu


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!