17 mars 2015

Du gör mig glad!

Tänk vad härligt om ett kort skulle dimpa ner i brevlådan med hälsningen "Du gör mig glad"! Just ett sånt kort har jag gjort för att kunna skicka till någon bara så där när jag känner att någon behöver lite uppmuntran:


....och så insidan med plats att skriva en liten hälsning:


Jag använde stämplarna "du gör mig glad" och "färgsplatter" från Pysseldags. De gröna papperna är de nya vårpapprena från Reprint (Summer in Sweden). Även vintagebilden är ny och kommer därifrån. De beigemönstrade papperna är från ett pappersblock från Tim Holtz - Wallflower. Blommorna jag har använt är inte nya, men jag tror bestämt att de kommer från Prima. Den vita cirkeln på insidan är utstansad med en Spellbinder die.

Hoppas du får en skön dag!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!