19 feb. 2015

Z-vikning med en kram

Hej!

Idag har jag ett kort med en vikning som jag tycker är lite rolig, kallas Z-vikning. 


Storleken är 12 x 6 tum och så viker man det först på mitten, det främre bladet viket man sedan tillbaka. Jag gjorde det här kortet under en utmaning på en träff och designpappren ingick i ett kit så jag vet tyvärr inte tillverkaren.


Jag har klätt den gula cardstocken med mönsterpapper och så från ett annat mönsterpapper har jag klippt ut skrivrutan med ordet Telegram. Jag har stämplat Pysseldagsstämpeln "Njut av stunderna som får dig att le". Jag gjorde hål på kanterna för att kunna dekorera lite med snöret. Hade först en tanke att det skulle bli en del av en låsmekanism på kortet men jag övergav idén tillslut.


På insidan av kortet kan man skymta en annan av Pysseldags stämplar, "detta kort innehåller en kram". 


Här ser man kortet lite uppifrån så det är lättare att se formen. Jag tycker att det är roligt att dölja insidans budskap med kortet på framsidan.

Jag har dekorerat kortet med lite blommor, seambinding-band, en liten trärulle och metallhörn.


Ha en fin dag!

Kram Rosa


9 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!