1 feb. 2015

Två enkla kort med ett enkelt budskap...

Jag tycker om dig!

Det är ett nog så viktigt budskap som vi inte alltid "hinner med" i våra stressade vardagspussel. Om ett par veckor är det alla hjärtans dag och då kan även de som inte hinner med det annars kanske stanna upp och visa omgivningen hur mycket de betyder.

Jag har gjort två enkla kort som jag vill visa. Det ena kortet är gjort med Puss & Kram, en digital stämpel som är kommer snart i shoppen och det andra är gjort med en av Nillas ugglor från förra våren, Hjärtrud.


Puss & Kram-kortet är ganska enkelt, det går i vitt, rött och lite grått, med en accent i brunt och guld. Jag gillar att leka med lager och inramningar, det ger en känsla av djup och perspektiv. Jag har också dekorerat med ett par stämplar som ser ut som sömmar (privata). Jag syr ju inte på mina kort, men kan man få till det så att det ser ut så ändå...


Ugglan Hjärtruds kort kom till på en pysselträff i veckan som gick. Vi pratade om fjärilar och ugglor och vad som var vems stil. Man kan ju kombinera dem! Alltså stämplade jag min uggla på ett PL-kort med fjärilar... Sedan stämplade jag också tre hjärtan ovanför min uggla, för att fylla ut lite. Sist satte jag mitt PL-kort på en kortstomme, med lite washitejp under och några trähjärtan på.

Tack för att du tittade in idag och ha en skön söndag!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!