2 feb. 2015

One layer LO

Hej, här dyker jag in igen, bara sådär! Skaparlusten attackerade vilt och då har man inget val annat än att sätta sig och skapa. Det första alstret visar jag nu för er här idag.

Jag älskar att jobba med tekniken one layer, där ingenting ligger onvapå pappret utan allt är på samma nivå. Det går att göra både rent digitalt med digitala stämplar men även med bara ett foto och gummistämplar. Denna är gjord med några av mina favoriter bland Pysseldags gummistämplar. Jag utgick från en skiss från Veckans Skiss #44. Stämplade med blandade bruna distressnyanser och till titeln "du är fan bäst" valde jag svart för att den skulle stå ut lite bättre. Med masken fortfarande på fotot distressade jag lätt runt kanterna på både foto och sen även runt hela LO:n. Sen lite handskriven journaling med svart penna.

Stämplar använda: hjärta brett, hjärta avlångt, kaffefläck stor (digital), kaffefläck liten (digital), adressat, del av julpost, du lyfter mig, du är fan bäst

Ha det gott!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!