3 feb. 2015

Om jag var en ko

Pysseldags har en textstämpel som jag tycker är så himla skön:


Så det var inte så svårt att komma igång med en ny sida i min art journal:


Jag började med att kladda ner hela sidan med gesso. Sen stämplade jag rosa splattar över hela sidan. Sedan stämplade jag flickan (från Stampotique Originals) och textstämpeln från Pysseldags. Jag klämde dit lite washitape i olika rosa nyanser. Sen stämplade jag återigen med splatterstämpeln men i svart den här gången samt poststämplar och en textstämpel från hashtags-kitet. Som pricken över i monterade jag en liten nyckel med ett fint band om.

Hoppas ni blev inspirerade att leka lite med era färger!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!